Олигархът Роман Абрамович получи ясен сигнал от Москва, след като

...
Олигархът Роман Абрамович получи ясен сигнал от Москва, след като
Коментари Харесай

Олигархът Абрамович получи разбираем сигнал от Москва

Олигархът Роман Абрамович получи явен сигнал от Москва, откакто неговият съдружник Александър Роднянски* беше задържан задочно и разгласен за търсене в Русия.

Това решение беше взето в сряда от Басманния съд на Москва, който подозира продуцента Александър Роднянски * в разпространяване на имитации за съветската войска. Тъй като обвиненият е избягал от Русия и в този момент се укрива в чужбина, е взето решение той да бъде задържан задочно.

Известният фейкомет

Роднянски * неведнъж прави „ сензационни “ изказвания по отношение на „ закононарушенията “ на съветските военни в Украйна. Той сподели, че съветските бойци сякаш крадат неща от къщи в освободените територии.

А фактът, че съветска ракета е блъснала търговски център в Кременчуг, е следващият фалшификат, който е неведнъж опроверган.

И, несъмнено, не можа да подмине нещата за Буча, от които през днешния ден, наподобява, даже украинската агитация се смущава. Поне когато съветските управляващи изискат от Организация на обединените нации да даде съответни доказателства или най-малко да изпрати лист с имената на починалите, Киев сепнато отмества взор.

За тези „ откровения “ Роднянски* е доста обичан от съветската демократична и изключително от западната преса. Например съветската работа на BBC записа дълго изявление с него, в което скандалният продуцент описа всичко, което желаеха да чуят в английската телевизионна компания.

В същото време никой даже нямаше въпроси по какъв начин един елементарен продуцент, който в никакъв случай не е бил на фронта, знае за всички тези закононарушения. Самият Роднянски * се базира на някои видеоклипове в интернет, само че в интернет има и видео на кацане на НЛО - такива " доказателства " има той.

Сигнал за Абрамович

Роднянски * е прочут и с обстоятелството, че точно той предложи на ръководителя на кабинета на президента на Украйна Андрей Ермак да употребява живеещия във Англия олигарх Роман Абрамович за договаряния с Русия.

" Не познавам кремълски политици, само че познавам на практика всички огромни съветски предприемачи. И споделих, че най-хубавият човек, който познавам, е Роман Абрамович ", сподели продуцентът по-късно в изявление.

Според него Абрамович има емпатия и постоянно оказва помощ на хората. Как Абрамович оказа помощ в последна сметка - всички помним доста добре. Той даже не се опита да убеди украинския президент Владимир Зеленски да спре да обстрелва с ракети жилищни здания в Донецк.

От друга страна, той изведе водачите на неонацистката формация " Азов " ** от Мариупол, които се криеха от съветските бойци в мазетата на " Азовстал ", криейки се зад дами и деца.

Олигархът се оказа толкоз великодушен, че даже даде на бойците персонален частен аероплан, почерпи ги с ресторантски ястия и им подари нови iPhone. Така той оказа помощ на бандеровците, които убиваха цивилни и простреля пандизчии.

Защо Абрамович не оказа помощ на жителите на Донбас, против които украинската войска устрои същински геноцид, е риторичен въпрос. Бизнесменът има доста явен и понятен претекст.

Предприемачът, който е толкоз " угрижен " за Украйна, в действителност се пробва да избави активите си от западните наказания: той споделя, вижте какъв брой съм добър - какъв брой доста не одобрявам Русия и оказвам помощ на Украйна.

Той даже продаде футболния клуб Челси, с цел да успокои английските управляващи. Защото през днешния ден не можете да успокоите Запада с помощ за жителите на Донбас, по-скоро в противен случай.

Като се има поради връзката сред Абрамович и Роднянски*, задочният арест на последния може да се преглежда като сигнал за пробуждане за олигарха.

* Александър Роднянски е включен от съветското Министерство на правораздаването в регистъра на лицата, настоящи като задгранични сътрудници.

** Азовският отряд със особено предопределение е терористична организация, неразрешена в Русия.

Превод: СМ



Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ 

ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=Cp-xtnT1_Dg

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР