олемите звезди на Манчестър Юнайтед с ясна реакция след обвиненията

...
олемите звезди на Манчестър Юнайтед с ясна реакция след обвиненията
Коментари Харесай

Роналдо и другите звезди на "Юнайтед" реагираха на обвиненията към Грийнууд


олемите звезди на " Манчестър Юнайтед " с ясна реакция след обвиняванията в полово посягане и тормоз към съотборника им Мейсън Грийнууд. Преди ден дългогодишната му другарка Хариет Робсън направи скандални разкрития, а нападателят е арестуван.

Кристиано Роналдо, Давид де Хеа, Пол Погба и други играчи на " алените дяволи " към този момент не следват Грийнууд в обществените мрежи.

Маркъс Рашфорд, Единсон Кавани, Фред и Джеси Лингард също са отследвали профила му в " Инстаграм ".

Снимка: Reuters


Капитанът Хари Магуайър и Бруно Фернандеш пък са измежду хората, които застанаха на страната на 20-годишния Мейсън Грийнууд.

Хариет Робсън качи в профила си в обществените мрежи няколко шокиращи фрагмента на разрушената си уста и синини по тялото. " За всички, които желаят да знаят какво в действителност прави с мен Мейсън Грийнууд ", написа тя.

18-годишната Робсън качи и звуков файл, на който се чува по какъв начин мъж принуждава жена към полови връзки, потвърждавайки, че това са тя и футболистът.
Снимка: Reuters

По-късно всички изявления бяха изтрити.

Грийнууд и Робсън са дружно от ученическите години. Блондинката остана с футболиста, даже откакто стана ясно, че той и Фил Фоудън са вкарали в хотела девойки по време на лагер преди мач на националния отбор на Англия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР