олеми надежди и неочаквани обрати ще видят зрителите в следващия

...
олеми надежди и неочаквани обрати ще видят зрителите в следващия
Коментари Харесай

Ще има ли сватба в "All Inclusive"?

олеми очаквания и непредвидени обрати ще видят феновете в идващия епизод на „ All Inclusive “ този петък от 20.00 ч. по NOVA.

След голямата изненада с сантименталното предложение за брак, което Мартин направи на Надя в сърцето на Родопа планина, двамата влюбени обмислят по какъв начин да поднесат тази значима вест пред Христо и Марияна. Младото момиче има терзания за това, че родителите й няма да възприемат елементарно концепцията, щерка им да замине да живее чак в Америка. Как ще реагират те и какъв непредвиден поврат ще настъпи във вечерта на истината?

Елица най-сетне стига до извода, че войната й с Емил единствено вреди на дребната Вики. Твърдо решена да не продължава по същия път, тя кани в хотела психолога доктор Петра Маринова, в чиято роля влиза актрисата Розалия Абгарян. Идеята на Елица е с Емил да стартират фамилна терапия, с цел да излекуват старите рани и в името на детето да възприемат по-спокойно новата обстановка, в която се намират. Какъв специфичен проект има психоложката за доближаване на враждуващите страни и дали той ще пожъне триумф?

И каква загадка крие доктор Маринова, която може да преобърне света на Парушев и Хаджикосеви?

Христо се е амбицирал до краен лимит да открие и последното изчезнало парче от античната тракийска амфора, която може да го направи богат. Той настойчиво продължава да търси, само че ще откри шанса си на най-неочакваното място. На какво е подготвен, с цел да получи старинното късче от реликвата и дали ще успее да се снабди с него?

След като страхливо пристъпиха в света на огромните, Сашко и Вики се приготвят и за първата си сантиментална среща. Какви препоръки ще им дадат възрастните, по какъв начин Сашко е решил да изненада дамата на сърцето си и какъв поврат ще настъпи най-после? Не пропускайте да видите в “All Inclusive” този петък от 20:00 ч. по NOVA!

Повече информация може да откриете в, както и във на сериала.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР