Олелията с драмата за машините и справката от ДАНС бе

...
Олелията с драмата за машините и справката от ДАНС бе
Коментари Харесай

Асен Агов: Кодгейт“ може да спъне Васил Терзиев на балотажа


Олелията с драмата за машините и справката от ДАНС бе направена от хора, които се оказа, че работят с " тъпите номера на ченгетата от 80-90-те години ". Такава оценка направи журналистът Асен Агов пред БиТиВи за резултатите от локалните избори на първия тур.

Той изясни, че в случай че има решение на ЦИК ще се гласоподава на балотажа и с машини, и с хартия. Изборите минаха обикновено и могат да се създадат няколко извода: тематиката антикомунизъм изчезна и има промяна на поколенията . В един естествен либерален свят е добре да има ляво и дясно, с цел да има опция, само че да не е популистко ляво и дясно, сподели още Агов.

" Ако, чиято цел е Терзиев да не завоюва и в случай че тази линия продължи, Терзиев може и да не завоюва на балотажа против Ваня Григорова ", разяснява Асен Агов.

Медийният специалист Георги Лозанов добави, че най-вече от локалните избори завоюва претендентът на ПП-ДБ за кмет на София Васил Терзиев. Много е забавно да се направи разбор на невалидните бюлетини, уточни Лозанов и добави, че е имало очакване, че Терзиев няма да има поддръжка такава, каквато получи на първия тур на локалните избори .
 Върховен административен съд върна машините в секциите за балотажа
Върховен административен съд върна машините в секциите за балотажа

Решението на Върховен административен съд е дефинитивно и не може да бъде обжалвано
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР