Олексий Данилов, секретар на Съвета за национална сигурност и отбрана

...
Олексий Данилов, секретар на Съвета за национална сигурност и отбрана
Коментари Харесай

Украйна призна за участие в двете нападения срещу Кримския мост

Олексий Данилов, секретар на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна, удостовери, че украинските специфични служби са забъркани в офанзивите на Кримския мост, осъществени в средата на юли и предишния октомври , цитира думите му Руската работа на Би Би Си.

Данилов отговори на въпрос на публицист от украинския ефирен канал " Рада ", който го попита по какъв начин Украйна може да поддържа изказванията си, че ще смята всички кораби, които отиват в съветските черноморски пристанища, като военни цели.

" Ние от време на време освен удостоверяваме, само че шумно удостоверяваме с дейностите си ", сподели Данилов.

" Нашите военни ревизираха неприкосновеността на доста обекти, които в Русия се смятаха за 100% предпазени. Това е Кримският мост, за който приказваха директно представители на нашата Служба за сигурност, взели участие и в първия, и във втория случай, " сподели Данилов.

Той също индиректно призна присъединяване на Украйна в скорошни офанзиви на съветска земя, в това число удари с дронове по няколко цели в Москва.

" Това се потвърждава и от обстановката, за която президентът приказва, че войната ще се върне на територията на Русия ", продължи секретарят на Съвета за национална сигурност и защита на Украйна. " И в случай че сте видели избрани събития, които от време на време се случват непосредствено в Москва, имайте поради, че съветските партизани, да ги назовем по този начин, работят " чудесно " на територията на Руската федерация.

Първата детонация на Кримския мост, когато три сектора на пътния мост се срутиха вследствие на детонация на камион с ремарке, а железопътният мост също беше мощно развален.

На 17 юли - съгласно изказването на съветските управляващи това е станало благодарение на морски дронове. Повредени са два сектора на пътния мост, двама души починаха.

На 30 юли Владимир Зеленски в ежедневното си послание

" Украйна става все по-силна. Постепенно войната се връща на територията на Русия , в нейните алегорични центрове и военни бази. И това е неминуем, натурален и безусловно обективен развой ", сподели президентът на Украйна.

Миналата седмица съветските управляващи приказваха за и две офанзиви с дрон камикадзе против Москва. Зеленски не сподели непосредствено, че украинските управляващи са забъркани в тези офанзиви.

Обикновено Украйна не поема отговорност за офанзиви на съветска територия.
 Как украинските дронове стигат до Москва
Как украинските дронове стигат до Москва

Всеки дрон достигнал до съветската столица е постигнал задачата си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР