Олександър Усик показа нов човек от екипа си в подготовката

...
Олександър Усик показа нов човек от екипа си в подготовката
Коментари Харесай

Усик добави конгоански спаринг партньор в екипа си

Олександър Усик сподели нов човек от екипа си в подготовката за реванша против Антъни Джошуа. Мачът за купите на украинеца от WBA, WBO и IBF е на 20 август в Саудитска Арабия. Усик към този момент се приготвя като употребява конгоанецът Мартин Баколе като спаринг сътрудник.

Баколе, който тренира под управлението на Били Нелсън в Шотландия, беше част от подготвителния екип на Тайсън Фюри, когато се приготвяше за багра с Дилиън Уайт през април.

29-годишният Баколе в този момент е включен в заниманията на Усик, който реалокира своя лагер в Дубай преди конфликта в Джеда.

„ Усик в действителност прави оценка качествата на Мартин “, разгласи Нелсън пред „ Скай Спортс “. „ Той му е бил спаринг сътрудник и преди първия мач с Ей Джей и в този момент двамата отново работят дружно. Със сигурност Усик го цени доста “.

Баколе неотдавна усъвършенства върха си на 18 победи и 1 загуба с 13 нокаута, откакто надделя със съдийско решение френския олимпийски първенец Тони Йока в Париж. Единствената му загуба в кариерата е против Майкъл Хънтър през 2018 година Очаква се Баколе скоро да се приближи към конфликт с някой от огромните имена в категорията. Спряга се пердах с Джоузеф Паркър, който сега е №4 на списание Ринг, №2 на WBO и №3 на WBC.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР