Олександър Усик нокаутира британския претендент Даниел Дюбоа и защити титлите

...
Олександър Усик нокаутира британския претендент Даниел Дюбоа и защити титлите
Коментари Харесай

Усик нокаутира Дюбоа, претендентът ще обжалва

Олександър Усик нокаутира английския кандидат Даниел Дюбоа и отбрани купите си в тежката категория на професионалния бокс по версиите на WBA, IBF и WBO. Мачът на „ Тарчински Арена “ във Вроцлав, Полша завърши в 48-та секунда на деветия рунд.

Нокаутът за Усик се печеше още от предния рунд, когато съдията направи първо отброяване против британеца.

Ключовият миг в мача обаче беше в петия рунд. Тогава Дюбоа удари в корема украинеца и му изкара въздуха. и му даде четири минути, с цел да се възвърне.

Дюбоа съобщи след дуела, че ударът му е бил законен е бил „ ограбен “. Неговият екип съобщи, че ще апелира решението. Ако обжаването бъде извоювано Усик и Дюбоа ще играят още веднъж.

Преди началото на мача украинският президент направи послание към почитателите. „ Тази вечер във Вроцлав е доста специфична. Украинци, британци, поляци и хора от целия свят поддържат Украйна в 550-ия ден от началото на огромната съветска инвазия поради силата, на която ще станете очевидци. Силата на нашия народ е равносилна на тази на великия Олександър Усик. Мощта на нашите съдружници е солидна колкото тази на Даниел Дюбоа “, съобщи Зеленски в посланието си към 40-те хиляди фенове.

Uysk got put down by legal a body shot, it was never a low blow.

— COV BOY (@JMDCOV)

USYK KNOCKS OUT DUBOIS IN ROUND 9
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР