Олександър Усик и Васил Ломаченко може съвсем скоро да се

...
Олександър Усик и Васил Ломаченко може съвсем скоро да се
Коментари Харесай

Украинското правителство иска Усик и Ломаченко обратно на ринга

Олександър Усик и Васил Ломаченко може напълно скоро да се завърнат на боксовия кръг, откакто промоутъра Боб Аръм заяви пред международните медии, че двамата са получили „ зелена светлина “ от украинските управляващи, с цел да изоставен фронта и да се завърнат към спортните си задължения.

Двамата първенци не се поколебаха, с цел да захвърлят боксовите ръкавици и да сграбчен оръжията, когато родината им бе нападната от Русия. Това даде явен знак на спортната общност за сериозността на събитията, само че в този момент от Киев очевидно считат, че двама от най-големите им спортисти ще бъдат по-полезни, в случай че пазят националния байрак на кръга.

От друга страна, освобождението на доброволци би могло да значи, че краят на войната може и да не е чак толкоз надалеч. Москва наподобява реализира съвсем всичките си цели при сраженията, овладявайки основни територии и обекти от витално значение, а Киев в това време отстъпи доста в желанията си за участие в НАТО и обогатяване на въоръжените си сили. Искрено се надяваме тази полуда да спре час по-скоро, като Владимир Путин и Володимир Зеленски най-сетне се върнат на масата за договаряния.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР