оледата е уют, топлина и обич с дъх на вкусни

...
оледата е уют, топлина и обич с дъх на вкусни
Коментари Харесай

Десерти с дъх на Коледа от Este

оледата е уют, топлота и любов с мирис на вкусни сладкиши. А подготовката на красиви десерти изисква доста време, самообладание и ентусиазъм. И в случай че се случи по този начин, че да не разполагате с тях в натоварените дни преди празниците, то по никакъв начин не се тормозете.

Защото майсторите-сладкари на Este Restaurant, сходно на правилни помощници на Дядо Коледа, са подготвили прелестни изненади за кулминационната точка на една същинска празнична софра – най-красивите и вкусни сладки изкушения. Ръчната им изработка лишава часове - от разточването на меденото тесто до декорацията и на най-малките елементи. Но пък крайният резултат си заслужава – както на тип, по този начин и на усет, написа.

От изискания ресторант оферират два разновидността на ръчно направени сладкиш под формата на красиви коледни аксесоари.

Коледна шейна от медено тесто е един от вкусните дарове, с които може да зарадвате своите близки и другари или бизнес сътрудници. Тя се предлага в два разновидността - огромна (със 7 броя коледни меденки) и дребна (с 4 броя меденки).

Другият шедьовър на сладкарите е същинска коледна къщурка от медено тесто. И за този сладкиш може да избирате всред по-голям и по-малък размер.

Сладкишите са същинско произведение на изкуството, с които масата ви на празниците ще наподобява изтънчено, красиво и най-много ще ви сътвори прелестна празнична атмосфера.

Поръчки на коледните изкушения може да се създадат на имейл [email protected] или на телефон +359 886 700 269
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР