OLED телевизорите на LG са готови за игрите от следващо

...
OLED телевизорите на LG са готови за игрите от следващо
Коментари Харесай

LG OLED TV вече поддържат Dolby Vision за игри при 4K 120Hz


OLED тв приемниците на LG са подготвени за игрите от последващо потомство
(снимка: LG Electronics)

LG Electronics стана първият производител на тв приемници, който поддържа Dolby Vision HDR при 4K 120Hz за игри на съвместими платформи. С усъвършенстваните благоприятни условия за игри и комфортните, лесни за ръководство контроли, премиум тв приемниците на LG са подготвени за игрите от последващо потомство.

Версията на фърмуера 03.15.27, която към този момент се предлага, прибавя в тв приемниците LG OLED от серии C1 и G1 поддръжка на Dolby Vision HDR при 4K 120Hz на съвместими платформи за игри. Още първокласни модели в гамата тв приемници на LG от 2021 година, измежду които OLED серия Z1, QNED Mini LED QNED99 и NanoCell NANO99, ще получат актуализацията през юли.
още по тематиката
Допълнителни модели тв приемници от 2021 и 2020 година също се тестват за игри Dolby Vision при 60Hz или 120Hz, оповестиха от корейския производител, който наложи OLED технологията на пазара за тв приемници.

Фърмуерът вкарва още една нова функционалност, която издига гейминг преживяването на ново равнище на улеснение. Това е плаващо екранно меню Game Dashboard, сходно на head-up екрана (HUD), разполагаем в доста игри, и се предлага на всички тв приемници на LG от 2021 година, оборудвани с Game Optimizer. Функцията разрешава на потребителите бързо да виждат настройките на тв приемника и да превключват сред разнообразни жанрове – Standard, FPS, RPG или RTS – без пауза на действието.

Първокласните модели LG OLED TV към този момент поддържат Dolby Vision HDR при 4K 120Hz
(снимка: LG Electronics)

Дашбордът демонстрира и положението на други режими като задействан стабилизатор на черното, ниска инертност и променлива периодичност на освежаване (VRR). За достъп до повече варианти потребителите могат да започват Game Optimizer непосредствено от Game Dashboard.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР