ОЛБАНИ, Ню Йорк (АП) — Губернаторът на Ню Йорк Кати

...
ОЛБАНИ, Ню Йорк (АП) — Губернаторът на Ню Йорк Кати
Коментари Харесай

Губернаторът на Ню Йорк иска да похарчи 2,4 милиарда долара за мигранти в ново предложение за бюджет

ОЛБАНИ, Ню Йорк (АП) — Губернаторът на Ню Йорк Кати Хочул разгласи във вторник, че желае да похарчи 2,4 милиарда $, с цел да се грижи за всеобщия приток на мигранти които са препълнили приютите за бездомни в Ню Йорк - разглеждайки нездравословен политически проблем за демократите в нейното предложение за годишен държавен бюджет.

Планът за разноски за мигранти - който ще включва услуги за заслон, правна помощ и други - пристигна като част от предложение за бюджет от 233 милиарда $ от кабинета на губернатора, което ще сложи началото на месеци на договаряния със законодателните водачи.

Как губернаторът възнамерява да се оправи със договорката с мигрантите, към 70 000 от които са под грижите на Ню Йорк, беше задаващ се въпрос преди законодателната сесия.

Губернаторът не се зае с въпроса в речта си за положението на щата предходната седмица и думата „ мигрант “ не беше упомената в нейните подробни 181- страница с проект за политика, пропуск, който беше подложен на критика от мнозина в Капитолия.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР