Олаус Яир Скаршем вкара в четвъртата минута на добавеното време

...
Олаус Яир Скаршем вкара в четвъртата минута на добавеното време
Коментари Харесай

ЦСКА стигна до обрат над ЦСКА 1948 с гол в добавеното време на двубоя

Олаус Яир Скаршем вкара в четвъртата минута на добавеното време и ЦСКА направи цялостен поврат за победа с 2:1 против ЦСКА 1948 в мач от 24-ия кръг на Първа лига.

Така вицешампионите се изравниха още веднъж на върха в класирането с Черно море и Лудогорец. ЦСКА 1948 пък остана на шесто място в подреждането с шест точки пасив от Локомотив Пловдив и Левски.

Домакините откриха резултата през първото полувреме. Педриньо пое топката по лявото крило за ЦСКА 1948 и центрира с външната част на крайници си, а тя попадна право на главата на Евгений Сердюк. Украинецът изпревари Християн Петров и вкара с глава за 1:0 в интерес на домакините.

ЦСКА бе покрай равнене в самия завършек на полувремето. Тобиас Хайнц смъкна центриране за Енес Махмутович, който обаче не съумя да овладее топката в наказателното поле. Тя въпреки всичко стигна до Амос Юга, само че ударът на капитана на гостите бе избит пред голлинията.

Така ЦСКА 1948 се отдръпна на отмора с гол преднина, само че и с човек по-малко. Секунди преди края на постоянното време Неделко Пишчевич извърши нарушаване против Марселино Кареасо и бе изпъден от основния арбитър Иво Андреев с втори жълт картон.

ЦСКА натисна при започване на второто полувреме и стигна до изравнителен гол в 66-ата минута, като в основата бяха двама футболисти, влезнали в игра осем по-рано. Джонатан Линдсет отклони пас зад тила на отбраната и Данило Асприля преодоля Петър Маринов за 1:1.

Последната обстановка обаче бе за ЦСКА в четвъртата минута на добавеното време и тя бе осъществена. Линдсет изведе резервата Олаус Яир Скаршем в наказателното поле и той се разписа за крайното 2:1 с удар до гредата.

Линдсет приключи мача с две асиситенции, а за второто попадение на вицешампионите огромен принос имаше Матиас Фаетон, който направи сполучлив дрибъл около няколко играчи на ЦСКА 1948.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР