Окупационните сили на Руската федерация изстреляха няколко ракети към Украйна.

...
Окупационните сили на Руската федерация изстреляха няколко ракети към Украйна.
Коментари Харесай

Русия изстреля по Украйна ракети

Окупационните сили на Руската федерация изстреляха няколко ракети към Украйна . Това оповестиха от военно-въздушните сили (ВВС) на Украйна.

В 23:42 военните оповестиха в канала Telegram за интензивността на съветската тактическа авиация по границата. Заради опасността от потребление на авиационно оръжие е оповестена въздушна паника в Сумска, Черниговска, Полтавска и Харковска области.

Още в 23:56 в Сумска област е засечена ракета, която летеше към Миргород. Впоследствие украинците бяха предизвестени за още няколко ракети в Сумска област в югозападна посока. " Миргород - в укритията! " - приканиха от Военновъздушни сили.

Както УНИАН заяви, нощес редица райони " почервеняха " на картата. Експлозии бяха обявени в предградията на Днепър и в региона на Хмелницки.

Сутринта украинските военновъздушни сили оповестиха, че тази нощ съветските нашественици са атакували Украйна с 12 ударни безпилотни самолета вид " Шахед " и две управляеми ракети Х-59.
 Атака с дрон провокира пожар в рафинерия край Новоросийск
Атака с дрон провокира пожар в рафинерия край Новоросийск

Властите не показват аргументите за пожара

Всичките 14 цели са унищожени в Николаевска, Херсонска, Кировоградска, Черкаска, Житомирска, Хмелницка и Днепропетровска области.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР