Окупаторите атакуваха село (Садово). Едно от попаденията беше в частен

...
Окупаторите атакуваха село (Садово). Едно от попаденията беше в частен
Коментари Харесай

Пак убити цивилни в Херсонска област

" Окупаторите нападнаха село (Садово). Едно от попаденията беше в частен гараж, където по това време се намирал 78-годишен мъж. Той е умрял на място от породените от детонацията пострадвания ", осведоми военната администрация на Херсонска област в свое известие в " Телеграм ".

 

Руските войски изоставиха Херсон и западния бряг на река Днепър в края на предходната година, само че в този момент постоянно обстрелват тези региони от позиции на източния бряг, показва Ройтерс.

 

Междувременно съветското министерство на защитата разяснява, че негови сили са поразили укрепен команден пункт на украинския център за противовъздушна защита и оповестяване на паники " Изток " в град Днепър.

 

Ведомството отбелязва, че е нанесло комбинирани удари с оперативно-тактическа и армейска авиация, безпилотни летателни апарати, ракетни войски и артилерия.

 

По-рано през днешния ден украинските Военновъздушни сили оповестиха, че Русия е изстреляла 12 безпилотни летателни апарата и крилата ракета против Украйна през нощта, като системите за противовъздушна защита са ликвидирали 10 дрона, преди да доближат задачите си.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР