Октомври е месец на космически промени и преходи, а това

...
Октомври е месец на космически промени и преходи, а това
Коментари Харесай

Новолунието във Везни е тук, за да ни помогне да намерим баланс

Октомври е месец на галактически промени и преходи, а това Новолуние дава началото на доста от процесите, които ще преживеем този месец.

Новолунието настава на 6 октомври в 14:07 ч. и по това време имаме четири галактически тела във Везни, които основават стелиум (струпване) и внасят детайла въздух в груповото схващане.

Въздухът ръководи мисловните ни процеси и може да бъде гориво за вдъхновяващи хрумвания и нови способи на мислене . Силният детайл на въздуха може също по този начин да раздвижи ветровете на смяната, насочвайки ни да отворим съзнанието си за нови благоприятни условия.

Този състав от галактически тела във Везни включва Слънцето, Луната, Меркурий и Марс, което значи, че желанието за баланс и взаимопомощ ще се отрази на нас като персони , на страстите ни, метода ни на изложение, страстите и дейностите ни.

Вижте по какъв начин това ще повлияе на всяка от зодиите в галерията ни.
 Новолуние във Везни: по какъв начин ще се отрази на всяка зодия  Новолуние във Везни: по какъв начин ще се отрази на всяка зодия  Новолуние във Везни: по какъв начин ще се отрази на всяка зодия  Новолуние във Везни: по какъв начин ще се отрази на всяка зодия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР