ОКСФОРД, Англия (AP) — Човечеството има само две години, за

...
ОКСФОРД, Англия (AP) — Човечеството има само две години, за
Коментари Харесай

Шефът на ООН по климата настоява за по-бързи действия, казва, че на хората им остават 2 години, „за да спасят света“

ОКСФОРД, Англия (AP) — Човечеството има единствено две години, с цел да „ избави света “, като направи трагични промени в метода, по който изхвърля хващане на топлината излъчвания и има още по-малко време да работи, с цел да получи финансите зад такава солидна смяна, сподели ръководителят на организацията на Организация на обединените нации за климата.

С държавните управления по света, изправени пред Крайният период за 2025 година за нови и по-силни проекти за ограничение на въглеродното замърсяване, съвсем половината от популацията на света, гласуващо на избори тази година, и значими световни финансови срещи по-късно този месец във Вашингтон, изпълнителният секретар на Организация на обединените нации по климата Саймън Стийл сподели в сряда, че знае, че предизвестието му може да прозвучи театрален. Но той сподели, че дейностите през идващите две години са „ от значително значение “.

„ Все още имаме късмет да понижим излъчванията на парникови газове с ново потомство национални проекти за климата. Но ние се нуждаем от тези по-силни проекти в този момент “, сподели Стийл в тирада в мозъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР