Как Данело Кавалканте избяга от затвора в окръг Честър: източници

...
ОКРУГ ЧЕСЪТЪР, Пенсилвания (CBS) – Данело Кавалканте, осъденият убиец, който
Коментари Харесай

ОКРУГ ЧЕСЪТЪР, Пенсилвания (CBS) – Данело Кавалканте, осъденият убиец, който се укрива, избяга от затвора в окръг Честър миналата седмица, като се изкачи на покрива на сградата, казаха множество източници пред CBS News Philadelphia във вторник вечерта.

Бягството се случи в четвъртък, 31 август около 8:30 сутринта.

Длъжностните лица останаха мълчаливи за това как Кавалканте е избягал от затвора. Източници също казаха, че той е избягал по същия начин, както друг затворник преди няколко месеца.

Какво трябва да знаете за Данело Кавалканте, хронологията на бягството от затвора и други

Кавалканте е бил забелязван многократно, откакто е избягал. Последното наблюдение се случи в понеделник вечерта, когато той беше забелязан два пъти на камера за наблюдение в Longwood Gardens, каза подполковник Джордж Бивенс от щатската полиция на Пенсилвания.

Снимките показват, че Кавалканте е придобил чанта през рамо, както и суичър с качулка.

Кварталите и горите са пълни с държавна и местна полиция и федерални служители в общността на южния окръг Честър, които се опитват да заловят осъдения убиец.

Длъжностни лица умоляват обществеността да провери камерите за наблюдение на дома им и да види дали са забелязали Кавалканте.

Предлага се награда от $10 000 за всякаква информация, която ще помогне за залавянето му.

>

Полицията продължава да призовава хората да бъдат изключително внимателни и да смята Кавалканте за изключително опасен.

Жителите в района са били нащрек още от бягството.

„Просто е уморително. Изтощително е. И просто нервите ви са на ръба и просто предполагате всичко“, каза Джо-Ан Шили, която също живее в района, където органите на реда издирват Кавалканте .

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР