Окръжният съд във Враца прати за 4 години в затвора

...
Окръжният съд във Враца прати за 4 години в затвора
Коментари Харесай

4 г. затвор за шофьор, карал дрогиран и убил моторист на пътя

Окръжният съд във Враца прати за 4 години в пандиза И.Ц., приет за отговорен в това, че шофирайки след приложимост на марихуана е умъртвил моторист в злополука във Враца. Кървавият случай е от 28 юли 2021 година

Обвиняемият управлявал лек автомобил „ Фолксваген " по бул. „ Европа " във Враца. Наближавайки пътен възел с ул. „ Христо Ботев ", лидерът подхванал изпреварване на мотопед и завой надясно. При тази маневра той не обезпечил задоволително странично разстояние сред двете транспортни средства. Последвал удар, в резултат на който 68-годишният лидер на мотопеда И.Г. паднал на пътната настилка.Възрастният мъж умрял в болница в София към месец по-късно.

Постановената присъда четири подсъдимият би трябвало да изтърпи при първичен общ режим, реши съдът и лиши И. Ц. и от правото да ръководи автомобил за период от четири години. Подсъдимият ще би трябвало да заплати направените разходи в досъдебното и в правосъдното произвеждане. В това наказателно общ темперамент дело не бяха предявени цивилен искове.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР