Окръжният съд във Враца постанови мерки за неотклонение на още

...
Окръжният съд във Враца постанови мерки за неотклонение на още
Коментари Харесай

Ще излязат ли от ареста трима обвинени в ОПГ за наркотици във Враца?

Окръжният съд във Враца постанови ограничения за неотклонение на още трима души , които са упрекнати за присъединяване в проведена незаконна група за разпространяване на опиати

Най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ бе наложена на обвинените Д. Б. и А. Д., и „ домакински арест “ по отношение на обвинения К. К. Причината за определянето на втората по тежест мярка за неотклонение „ домакински арест “ за К. К. е влошеното му здравословно положение .

Тримата са привлечени в качеството на обвинени от Окръжна прокуратура – Враца за това, че в интервала от 2020 година до 25.01.2024 година във Враца и в други обитаеми места от врачанска област е била проведена и ръководена незаконна група , основана за разпространяване на наркотични субстанции, и те в разнообразни функции са съпричастни към тази незаконна активност .

Мерките за неотклонение бяха избрани от съда, откакто той взе поради материалите, събрани в досъдебното произвеждане, прегледа доводите, залегнали в настояването на прокуратурата и изслуша причините на страните .

Определението на Врачанския областен съд предстои на н езабавно осъществяване с привеждане на обвинените Д. Б. и А. Д. в следствения арест към Затвора – Враца.
Определението на Окръжен съд – Враца може да се апелира и стачкува в тридневен период пред Апелативен съд – София.

В петък врачанският областен съд постанови най-тежката мярка за процесуална насила „ задържане под стража “ да бъде взета против други петима души – Д. Д., А. Й., Т. Т., К. И. и Ж. И. – упрекнати от Окръжна прокуратура – Враца, че са взели участие в същата проведена незаконна група .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР