Окръжният съд във Враца даде ход и стартира делото срещу

...
Окръжният съд във Враца даде ход и стартира делото срещу
Коментари Харесай

Тръгна делото срещу биячите на таксиметров шофьор от Врачанско

Окръжният съд във Враца даде ход и започва делото против биячите на таксиметровия водач от село Манастирище Венцислав Тодоров. Мъчителите му Милен Маринов и Евстати Евстатиев бяха докарани в залата от правосъдна защита.
Делото против двамата е поради закононарушение от 18 декември 2016 година, когато поръчват такси от дискотека в Козлодуй, след което вместо да платят курса си до село Хайредин, пребиват от пердах водача и се пробват да го удавят в язовира в село Ботево. Водоемът тогава бил заледен и за това подсъдимите влачили повече от километър разсъблечения водач на такси. Вследствие на нападението 23-годишният таксиджия е обезобразен и в потрес, с тежка мозъчно-черепна контузия. Тодоров оцелява, тъй като го открива ловджия, обикалящ региона и безусловно му избавя живота.
Защитникът на Венцислав Тодоров юрист Светла Генова предяви цивилен иск от мъчителите в размер на 100 000 лв., а против тях са повдигнати обвинявания, които могат да им обезпечат престой зад решетките от 15 до 20 години или до живот.
Срещу Евстати Евстатиев са повдигнати и четири обвинявания – за обезчестяване, блудствени дейности, закана за ликвидиране и нанасяне на междинна телесна щета на малолетната му другарка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР