Окръжният съд в София решава дали да остави под домашен

...
Окръжният съд в София решава дали да остави под домашен
Коментари Харесай

Шофьорът, прегазил жена в Самоков: Съжалявам, не съм избягал

Окръжният съд в София взема решение дали да остави под домакински арест водача, който прегази жена в Самоков преди седмица.

Съжалявам за случилото се, не съм избягал от мястото на случая. Това съобщи пред медии 24-годишният Виктор Делигълъбов, упрекнат, че два пъти блъснал с автомобила си жена в Самоков. Според обвиняването младият мъж е бил зад кормилото под въздействието на кокаин и канабис.

Делигълъбов отхвърли да разяснява дали е бил дрогиран и съобщи, че медийният интерес след произшествието " му е унищожил живота ".

Пред съда обвиненият уточни, че е подготвен да поеме отговорност за случилото се, само че моли да не бъде оставен за непрекъснато в ареста, тъй като има психологични проблеми.

24-годишният мъж към този момент има по-тежко обвиняване. Според прокуратурата той би трябвало да дава отговор за съзнателно причиняване на тежка телесна щета след приложимост на опиати.

Днешното съвещание идва, откакто Районният съд в Самоков пусна под домакински арест 24-годишния водач. Решението на първата инстанция докара до митинг пред съда в Самоков, а Апелативната прокуратура стартира инспекция.

След среща на околните на потърпевшата жена с основния прокурор ВКП взе делото под специфичен контрол.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР