Окръжният съд в Сливен наложи условно наказание "лишаване от свобода"

...
Окръжният съд в Сливен наложи условно наказание "лишаване от свобода"
Коментари Харесай

Глобиха сливналия с 10 000 лева за нарушаване на карантина

Окръжният съд в Сливен наложи условно наказване "лишаване от независимост " и "глоба " в размер на 10 000 лв. по отношение на 50-годишен мъж от града, нарушил предписаната му карантина. Това оповестиха от Районна прокуратура - Сливен.

Условното наказване е от три месеца "лишаване от независимост ", изтърпяването на което е отсрочено с изпитателен период от три години. В.М. е притеглен към наказателна отговорност от Районна прокуратура - Сливен, а в правосъдно съвещание е признал виновността си, по тази причина че през април 2020 година нарушил предписана му от здравните управляващи карантина, като без основателна причина е излязъл от вкъщи си, застрашавайки по този метод здравето и живота на съгражданите си. В.М. е бил подложен под карантина във връзка завръщане от Република Германия.

Споразумението, което е утвърдено от Окръжен съд - Сливен, е дефинитивно и има мощ на влезнала в законна мощ неоправдателна присъда.

Общо 45 лица, нарушили ограниченията срещу разпространяване на COVID-19 в страната, са наказани по актове на Районна прокуратура - Сливен, осведомят още от Прокуратурата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР