Окръжният съд в Разград ще решава днес дали да остави

...
Окръжният съд в Разград ще решава днес дали да остави
Коментари Харесай

Смразяващи разкрития: Мексиканецът Пабло убил Силвия докато трите им деца били вкъщи

Окръжният съд в Разград ще взема решение през днешния ден дали да остави за непрекъснато в ареста мъжа, упрекнат в убийството на брачната половинка си.
Според прокуратурата претекст за закононарушението е ревнивост.
До разкриването му се стигнало, откакто родителите на жертвата подали сигнал, че два дни нямат връзка с нея. Kамери за видеонаблюдение в града посочили по какъв начин мъжът придвижва чували с велосипеда си. Преди това той се опитал да заблуди проверяващите, че не знае нищо за убийството.
В продължение на няколко дни дамата е била оповестена за търсене, а 44-годишния ѝ брачен партньор Пабло Санчес се е опитал да заблуди проверяващите, които обаче през вчерашния ден намират тялото ѝ.Жертвата не е подавала сигнали за домашно принуждение. Но в хода на следствието е станало ясно, че е била подложена на душевен и физически тормоз от страна на брачна половинка си.
По импровизирано получена информация от Испания Пабло е имал похищения против някогашни свои приятелки.
Пабло и Силвия са родители на три деца. Най-вероятно те са били вкъщи по време на убийството, само че следва това да бъде изяснено от проверяващите.
44-годишният мексиканец е арестуван за 24 часа. Мярката му за неотклонение ще бъде гледана през днешния ден в Окръжен съд – Разград.
Близки на жертвата започнаха акция в поддръжка на трите ѝ деца за да бъдат подкрепени в навечерието на коледните празници.
"Сигналът, че жертвата е изчезнала е подаден от татко ѝ на 13 декември. Тялото на Силвия е намерено след тридневни издирвателни дейности в региона на промишлената зона на Разград ". Tова съобщи пред bTV шефът на ОДМВР-Разград ст. комисар Диян Минков.
Още на втория ден от полицията са знаели, че най-вероятно става въпрос за ликвидиране. Ключът към разкриването на закононарушението се оказали данни от камери в града, като въз основа на тези доказателства Санчес се е пречупил и почнал да оказва цялостно подпомагане на криминалистите.
Силвия е била убита в дома си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР