Окръжният съд в Пловдив потвърди решението на първата инстанция и

...
Окръжният съд в Пловдив потвърди решението на първата инстанция и
Коментари Харесай

Оставиха за постоянно в ареста полицая, превозвал мигранти на Тракия

Окръжният съд в Пловдив удостовери решението на първата инстанция и остави в ареста служителя на реда, превозвал мигранти на автомагистрала " Тракия ".

По информация от прокуратурата има свидетелски показания, че 31-годишният Денислав Борисов не за първи път е подпомагал незаконно влезнали в страната непознати жители да минават през нея. Вчера служителят на реда от Перник е съдействал на проверяващите като е отключил двата си телефона, достъпът до които бил с пръстов отпечатък, с цел да проследят контактите му, предава Българска национална телевизия.

На 4 януари тази година обвиненият беше хванат да транспортира 31 афганистански жители намагистрала " Тракия " в региона на село Белозем, като при инспекцията е посочил служебна карта на сътрудниците си от пътна полиция. Той е наел и свои другари, които карали преди него, с цел да му дават информация за съществуването на полицейски патрули.

Окръжният съд в Пловдив одобри, че при мярка, друга от " задържане под стража ", е налице действителна заплаха от осъществяване на ново закононарушение.

Определението на съда е дефинитивно.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР