Окръжният съд в Пловдив остави в ареста Петър Чернев, обвинен

...
Окръжният съд в Пловдив остави в ареста Петър Чернев, обвинен
Коментари Харесай

Бащата на малтретираното 5-годишно дете: Той става по-позитивен, искам да го взема при себе си, но не ми дават

Окръжният съд в Пловдив остави в ареста Петър Чернев, упрекнат в редовно малтретиране на 5-годишния наследник на своята другарка. 35-годишният мъж е арестуван от края на предходната седмица поради упражнено върху детето брутално принуждение, само че през днешния ден изиска по-лека мярка за неотклонение. Майката на детето Стела Алексиева, която в петък бе пусната от ареста с подписка, през днешния ден също пристигна в съда, тъй като прокуратурата стачкува нейното освобождение.

Днес и майката на измъчваното 5-годишно дете, и нейният другар се снабдиха с нови обвинявания – Според прокуратурата Стела Алексиева не се е притекла на помощ на сина си, когато той е имал потребност.

Петър Чернев пък към този момент ще дава отговор и за владеене на опиати и закани за ликвидиране. Те са били отправени във видеоклипове, в които Петър е снимал по какъв начин малтретира детето. Там заплашва биологичния татко на момченцето и загатва за полови похищения, които е подготвен да извърши с него и с майка му.

В днешното съвещание бяха показани и разпити с някогашната брачна половинка на обвинения Петър Чернев, която да даде характерности за него като човек. От тях излиза наяве, че той взима опиати, като желанията му са към марихуана и амфетамини. В тази тенденция свидетелства е дала и майката на измъчваното дете – обвинената Стела Алексиева.

Според характеристичните данни Чернев е податлив към експанзия против дамите, с които съжителства. Изглежда майката на измъчваното дете ще поддържа защитна теза, че и тя самата е била обект на експанзия от страна на Чернев. Днес в залата стана ясно, че двамата се упрекват взаимно за нанесената върху момченцето телесна щета, за която още се чака здравно умозаключение от какъв вид е.

В съда през днешния ден не присъстваше биологичният татко на детето, който е в развой на бракоразвод с майката, само че незабавно се завърна от Германия след случая на принуждение. Мъжът е в болничното заведение, където се организира лекуването на дребното момче и разяснява по телефона за Българска национална телевизия.

- Адриан сега се усъвършенства. Ще има още една намеса, която би трябвало да премине и би трябвало да бъде изписан другата седмица. Той почва към този момент интензивно да си играе, става все по положителен, само че нещата изискват време, мога да виждам сина си съгласно обществените грижи. Аз не мога да оставам в стаята без техния чиновник да е там, сега се пробвам да си взема правата над детето и да мога да го взема с мен в Германия.

- Другата седмица когато Ви изпишат къде ще отиде Адриан? А вие с него ли ще бъдете?

- Не, Адриан отива под протекция на детето под тяхна настойчивост, сподели бащата на измъчваното дете.

- Да опитате да сте с него в това обществено жилище?

- Не може, питах - те ми споделиха че нямат места и не може.

- Вие вярвате ли, че брачната половинка ви е била измъчвана и заплашвана?

- Затова има доказателства и правосъдни инстанции, които ще го потвърдят не бих споделил безусловно нищо по въпроса.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР