Окръжният съд в Пловдив остави в ареста 42-годишния Илия Стоичков,

...
Окръжният съд в Пловдив остави в ареста 42-годишния Илия Стоичков,
Коментари Харесай

Пловдивският преподавател бил ограбен по време на зверския побой

Окръжният съд в Пловдив остави в ареста 42-годишния Илия Стоичков, упрекнат в убийството на проф. Стефан Нейков от Института по растителни генетични запаси в Садово, съобщи „ Фокус”.

Днес в съда станаха ясни повече детайлности за нападението. Според прокурор Георги Пенев задържаният, който е брачен партньор на студентка на преподавателя, е предизвикал голям брой пострадвания по тялото на 70-годишния мъж – счупени ребра, удари по главата, тежки контузии от бухалка и така нататък Убийството е било брутално, като възмездие на някакво основание”, сподели прокурорът.

До момента е известно, че Нейков е имал среща в Оризаре със брачната половинка на Стоичков, като побоят е бил осъществен там, а по-късно доцентът бил откаран в безпомощно положение край военната болница в Пловдив.
Невзети изпити и полов тормоз – в основата на убийството в Пловдив Задържан е 42-годишен мъж, брачен партньор на студентка на преподавателя
Днес обаче стана ясно още, че по време на побоя фамилията е издърпало и златен синджир от врата на доцента, който по-късно е бил заложен в заложна къща в Стамболийски.

Адвокатът на мъжа Георги Кременаров съобщи, че информацията по случая се сервира манипулативно и обвиненият е бил мощно обиден по време на побоя и няма да се укрие.

Въпреки това магистратите оставиха Стоичков в ареста с претекста, че има заплаха да се укрие и да извърши ново закононарушение.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР