Окръжният съд в Кюстендил остави в ареста 45-годишен албански гражданин,

...
Окръжният съд в Кюстендил остави в ареста 45-годишен албански гражданин,
Коментари Харесай

Оставиха в ареста албански гражданин, издирван от Италия, осъден за проституция

Окръжният съд в Кюстендил остави в ареста 45-годишен албански жител, чието задържане е въз основа и до осъществяване на производството за разглеждане всъщност на Европейска заповед за арест, оповестиха от съда.

Заповедта е издадена на 13 декември 2013 година от заместник-главен прокурор към Апелативен съд в Реджио-Калабрия, Италия, по отношение на изтърпяване на наказване от 13 година и седем месеца отнемане от независимост, наложено по влезнало в действие решение - присъда на Апелативен съд в Реджио-Калабрия. Съдът почете настояването на прокуратурата  и постанови изтърпяване на мярката за неотклонение в пандиза в Бобов дол , при режим на обвинен.

Наказанието е наложено за пет закононарушения, измежду които съучастничество в проведена незаконна група, целяща възползване от проституция на девойки от Източна Европа посредством превръщането им в плебеи, чрез трафик на хора и закупуване, при утежняващи виновността условия, осъществено от м. юли 2005 година до датата на издаване на заповедта за мярка за неотклонение " задържане под стража " в затвор от 18 юли 2006 година

Албанският жител е арестуван на 11 август, на граничния пункт " Гюешево ", като пасажер в рейс. При инспекцията му е било открито, че се търси от Италия и е сменил персоналното си име.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР