Окръжният съд в Кюстендил остави без уважение искането на Окръжната

...
Окръжният съд в Кюстендил остави без уважение искането на Окръжната
Коментари Харесай

Домашен арест за шофьора, блъснал и убил жена с катафалка в Сапарева баня

Окръжният съд в Кюстендил остави без почитание настояването на Окръжната прокуратура за взимане на най-тежката мярка за неотклонение "задържане под стража " за 30-годишния Радостин от Сапарева баня. Той е притеглен като обвинен за причиняване на гибел по несъобразителност при ръководство на МПС след приложимост на опиати.
Съдът е взел във връзка с обвинения мярка за неотклонение "домашен арест ", която следва да се извършва по адресната му регистрация в Сапарева баня и му указва, че няма право да трансформира и напуща адреса си без позволение на съответния орган, оповестиха от съда.Изпълнението на мярката ще управлява полицейското ръководство в Дупница. Определението предстои на неотложно осъществяване, може да се апелира и стачкува пред САС в 3-дневен период, считано от през днешния ден, допълниха от съда.
С разпореждане на Окръжната прокуратура, Радостин е притеглен като обвинен за това, че в Сапарева баня, при ръководство на катафалка, е нарушил разпоредбите за придвижване по пътищата, като движейки се обратно не е ревизирал дали пътят зад него е свободен. По несъобразителност той е предизвикал гибелта на 64-годишна жена от Банкя, която пресичала уличното пътно платно.



Деянието пък е осъществено след приложимост на наркотично вещество - амфетамин, открито с техническо средство.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР