Окръжният съд в Хасково определи мярка за неотклонение задържане под

...
Окръжният съд в Хасково определи мярка за неотклонение задържане под
Коментари Харесай

Мъжът, обвинен в убийството на 4-годишно дете на Бъдни вечер, остава в ареста

Окръжният съд в Хасково дефинира мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на мъжа, упрекнат в убийството на четиригодишния си доведен наследник, оповестиха от Съдебната палата. Сигнал за закононарушението бе получен от екип в " Спешна помощ " в регионалния център в 3:15 ч. сутринта на 24 декември.
Прочетете още
Трагедията се разиграва на ул. " Ятак " в ромския квартал " Република ", където същата нощ пастрокът Генджебай Мехмед (47 г.) пребива дамата, с която живее на фамилни начала, както и нейния роден наследник от предходна връзка. В хода на следствието е открито, че на малолетното дете е бил нанесен побой, в резултат на който то е умряло.

Ако бъде приет за отговорен, Мехмед е застрашен от наказване " отнемане от независимост " от 15 до 20 година пожизнен затвор или доживоен затвор без право на подмяна.

Съдът намира, че е налице повишена заплаха обвиненият да се укрие и да извърши закононарушение, защото закононарушението е осъществено при изискванията на рисков рецидив. Мярката може да се апелира или стачкува в Апелативния съд в Пловдив.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР