Окръжният съд в Добрич призна три решения, с които са

...
Окръжният съд в Добрич призна три решения, с които са
Коментари Харесай

Добричкият съд потвърди финансови санкции за извършени пътни нарушения в Австрия

Окръжният съд в Добрич призна три решения, с които са наложени финансови наказания на двама поданици на Добричка област поради осъществени от тях нарушавания на разпоредбите за придвижване по пътищата на територията на Австрия. Българските жители, с букви Б.Б. и Д.М., са глобени за това, че при ръководство на моторни транспортни средства в региона на Никелсдорф са надвишили позволената оптималната скорост. Първият лидер направил нарушаването два пъти - на 21 февруари 2023г., а вторият един път - на 26 октомври 2022 година.

С влезнали в действие решения на способените австрийски управляващи на единия българин са наложени санкции в размер 150 и 85 евро, а във връзка с другия е постановена глоба от 80 евро.

Производствата в Окръжен съд – Добрич са формирани след изпратени от австрийските управляващи удостоверения с искане за признание на постановените финансови наказания. Съдебните сформира решиха, че не са налице учредения за отвод и разпоредиха глобените да платят левовата равноценност на наложените им в Австрия санкции, надлежно 293.37 лева, 166.25 лева и 156.47 лв..

Постановените правосъдни актове подлежат на обжалване пред Апелативен съд – Варна в 7-дневен период.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР