Окръжният съд в Добрич остави в ареста шофьора, стрелял с

...
Окръжният съд в Добрич остави в ареста шофьора, стрелял с
Коментари Харесай

Окръжният съд не пусна агресора на пътя от Добрич, остави го в ареста

Окръжният съд в Добрич остави в ареста водача, стрелял с газов револвер и пребил на пътя към Варна.
36-годишният Илтер Аксанов - Шалтера (И.Ю.А.) е притеглен като обвинен за случая, станал на 21 август, при който нанася и удар с пестник в лицето на лидер, лекуван по-късно в болница, оповестяват от съда.
 Агресорът на пътя от Добрич остава в ареста Агресорът на пътя от Добрич остава в ареста
37-годишният Илтер Аксанов-Шалтера, който преби и стреля по водачът Пламен Михов край Добрич, остава за непрекъснато в ареста. Според изт...
При произшествието, след лишаване на преимущество на изхода на Добрич той с ръководеното от него " Ауди " преследва лек автомобил " Пежо ", изтласква го от пътя, създава изстрели и принуждава водача да спре, съгласно обвиняването, повдигнато от Окръжната прокуратура.
Защитата на обвинения, на който на днешното правосъдно съвещание му прилоша, изиска наложената му мярка " задържане под стража " от Районния съд да бъде сменена с " домакински арест ".
От държавното обвиняване показаха, че закононарушението, за което се проверява Аксанов, е с висока степен на социална заплаха, действието е осъществено в изпитателния период на друго условно наказание и за обвинения има извънредно неприятни характеристични данни.
Определението на Добричкия областен съд за доказаната мярка " задържане под стража " е дефинитивно и не предстои на обжалване.
 Агресия на пътя в Добрич: Шофьор е в ареста, различен - в болница (ВИДЕО) Агресия на пътя в Добрич: Шофьор е в ареста, различен - в болница (ВИДЕО)
След експанзия на пътя в Добрич водач е в болница, а различен в ареста с мярка за непрекъснато задържане, която може да бъде обжалвана. Агресор...
Цялата история можете да си припомните
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР