Окръжният съд в Бургасосвободи срещу подписка49-годишната Ваня Янакиева от Царево,

...
Окръжният съд в Бургасосвободи срещу подписка49-годишната Ваня Янакиева от Царево,
Коментари Харесай

Освободиха срещу подписка жената, обвинена, че е изхвърлила сина си от колата

Окръжният съд в Бургас освободи против подписка 49-годишната Ваня Янакиева от Царево, която е упрекната, че е изхвърлила от колата си 8-годишния си наследник Божидар.

С решение на Районния съд в Царево Ваня, която работи като хигиенистка в Община Царево, е била в ареста.

На излизане на правосъдната зала Ваня съобщи, че е почтена . „ Това, в което съм упрекната не е истина. Аз обичам децата си и постоянно съм се старала те да са добре. Никого не съм изхвърляла - нито едно от децата си, нито съм ги пребивала. Нито имат рани, с което да се потвърждава, че аз съм направила нещо. ", съобщи Ваня на излизане от съда.

Тя има своя версия за случая от 1 август, когато се твърди, че е изхвърлила сина си от колата.

„ Голямото дете изрита в коремчето дребното дете. Спряхме колата, изкарах детето от колата, от страната на банкета и приказвах с него и го помолих да се извини на Ани, тъй като непрестанно я тормози ", описа своята версия майката.

По думите ѝ децата са измъчвани от бащата, против който има заведено дело за блудничество.

На потърпевшото момченце е осъществен разпит в «синя стая» в наличието на квалифицирани психолози, арбитър от Районен съд – Бургас и необикновен представител.

Бързото произвеждане е обединено с друго досъдебно произвеждане против същата жена, формирано по отношение на подаден сигнал за това, че през непостоянен интервал от време на 2023 год. 49-годишната жена оставила без контрол и грижа двете си малолетни деца на 5 и 8 години.

Източник:БГНЕС

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР