Окръжният съд в Благоевград измени мярка за неотклонение от задържане

...
Окръжният съд в Благоевград измени мярка за неотклонение от задържане
Коментари Харесай

Срещу 5 000 лв. пуснаха от ареста полицайката Симона Лулеова от с. Баня, задържана с наркотици

Окръжният съд в Благоевград промени мярка за неотклонение от „ задържане под стража “ в гаранцияв размер на 5000 лева, във връзка с полицайката Симона Лулеова, от разложкото село Баня, хваната с опиат в автомобила си.

Съдътсчете, че и къмнастоящия миг не се оборва обоснованото съмнение за присъединяване на обвинената в инкриминираните действия, за които й е повдигнато обвиняване, само че череалната заплаха да извърши закононарушение, не е със същия интензитет, както при вземането на първичната мярка за неотклонение. Освен това влошенотой здравословно положение, както и задължението й за гледане на малолетно дете, изискват смяна в наложената мярка, а точно най-адекватна такава се явява „ гаранция в пари “ в размер на 5000 лева.Припомняме, че Лулеова бе хваната с 500 грама канабис в багажника на автомобила си при полицейска интервенция, провела се в края на януари тази година на входа на Разлог.

На последното правосъдно съвещание Лулеова изиска да излезе от ареста, за да се грижи за 5-годишното си дете. Тя един път към този момент е била спирана за инспекция от автопатрул, тестът с полевия тест била позитивна за опиати, само че кръвната била чиста.

Мярката на служителката на Седмо РУ-София, е дефинитивна и не предстои на обжалване.
Обвиняемата ще бъде освободена от следствения арест след внасянето на гаранцията впълен размер.

Определението на Окръжния съд е дефинитивно.

В.Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР