Окръжната прокуратура във Велико Търново е повдигнала обвинение и е

...
Окръжната прокуратура във Велико Търново е повдигнала обвинение и е
Коментари Харесай

Зловещо! 77-годишният фермер Ламби инсценира самоубийството на жена си Мария заради ревност и гняв, че се задявала с...

Окръжната прокуратура във Велико Търново е повдигнала обвиняване и е задържала за 72 часа брачен партньор, инсценирал самоубийството на жена си, оповестиха от пресцентъра на институцията.

Разследването е почнало на 19 януари тази година, когато в Районното ръководство на полицията в Свищов е постъпил сигнал за самоубийство на Мария К. на 72 години, в ненаселен парцел в село Българско Сливово, община Свищов. При осъществените оглед на местопроизшествието и аутопсия е установено, че гибелта на дамата е породена принудително.

Установено е, че причинителят на тежкото съзнателно закононарушение е Ламби К. на 77 год. - брачен партньор на убитата. Деянието е осъществено при зародил скандал сред двамата съпрузи и нанесен побой. Мотивът е ревнивост и яд.

С разпореждане на наблюдаващ прокурор в Окръжна прокуратура- Велико Търново причинителят на закононарушението е притеглен към наказателна отговорност по чл.115 от Наказателен кодекс и е арестуван за период до 72 часа. Разследването по случая продължава.

Според една от версиите за зверството е, че старецът е умъртвил жена си от ревнивост. Преди години двамата били на гурбет в чужбина. След като се прибрали от странство с припечелените пари си създали животновъдна плантация.

Стопанинът обаче непрестанно тормозел жена си, че се задява с гледачите на животни. След следващ скандал сред двамата, Л.К. удушил жена си и инсцинирал, че се е обесила, написа " Труд ".

„ Деянието е осъществено при зародил скандал сред двамата съпрузи и нанесен побой, като Ламби К. е задушил дамата, посредством прилепяне с ръка на носа и устата. Мотивът е ревнивост и яд. След което е направил инсценировка, с цел да придаде тип, че дамата се е самообесила “, оповестиха от Апелативната прокуратура в остарялата столица.

С разпореждане на наблюдаващ прокурор в Окръжна прокуратура- Велико Търново причинителят на закононарушението е притеглен към наказателна отговорност за закононарушение по чл.115 от Наказателен кодекс. Задържан за период до 72 часа. Предстои да бъде импортирано искане за взимане на Министерство на народната отбрана „ Задържане под стража “ в Окръжния съд в болярския град. Разследването по случая продължава под управлението на Окръжна прокуратура Велико Търново
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР