Окръжната прокуратура във Варна внесе искане в съда за вземане

...
Окръжната прокуратура във Варна внесе искане в съда за вземане
Коментари Харесай

След четири години: Убиецът на диджей Теди застава пред съда

 Окръжната прокуратура във Варна внесе искане в съда за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на обвинен за разкрито ликвидиране от 2015 година Днес в 15 часа е правосъдното съвещание на Варненския областен съд, на което ще бъде избрана поисканата от прокуратурата най-тежка мярка за процесуална насила на 50-годишния обвинен. Предумишленото ликвидиране е било осъществено през февруари 2015 година Тогава с нож пред дома му в кв. " Левски “ е бил погубен с особена свирепост прочут варненски диджей, напомнят от Апелативна прокуратура – Варна.

След установяването на причинителя от проверяващите по формираното през 2015 година досъдебното произвеждане той е бил арестуван за период до 72 часа с разпореждане на Окръжната прокуратура във Варна.

Искането за взимане на мярка за неотклонение " Задържане под стража “ прокуратурата стимулира със съществуваща действителна заплаха 50-годишният обвинен да се укрие или извърши закононарушение с оглед естеството и повишената степен на социална заплаха на действието и размера на глобата за преднамерено ликвидиране – от 5 до 20 години отнемане от независимост, пожизнен затвор или пожизнен затвор без право на подмяна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР