Окръжната прокуратура във Варна внесе днес искане във Варненския окръжен

...
Окръжната прокуратура във Варна внесе днес искане във Варненския окръжен
Коментари Харесай

Наглият лихвар Кючука поиска от длъжница да стане негова проститутка

Окръжната прокуратура във Варна внесе през днешния ден искане във Варненския областен съд за взимане мярка за неотклонение "Задържане под стража " по отношение на 41-годишния Ибрям Т. от Провадия. Той е притеглен като обвинен за осъществяване на банкова активност без позволение, от която получил обилни непозволени приходи - продължавано закононарушение по член 252, алинея 2, предл. 2, по отношение на алинея 1 от Наказателния кодекс. 
Деянието се санкционира с отнемане от независимост от 5 до 10 години и санкция от 5000 до 10 000 лв.. Ако бъде приет за отговорен, съдът може да конфискува част или цялото имущество на дееца.
При осъщественото претършуване и изземване в дома му в Провадия са открити 9444 лв., към 1 кг злато, 8 автомобила, оставени като залог за дадени заеми, и голям брой истински нотариални актове за благосъстоятелност на недвижими парцели. За незаконната му активност са свидетелствали пострадали от Провадия. Една от свидетелките разкрила, че взела заем от Ибрям Т. в размер на 1000 евро. Върнала му 3000 лв. с лихвата с известно забавяне. 

Тогава лихварят почнал да я тормози с искане да му бъдат изплатени 10 000 лв.. Когато получил отвод да издължи такава сума, той изискал дамата да работи като продажница за него. 

Безработният Ибрям Т., който е прочут в Провадия като Кючука, показва висок стандарт на живот. Осъждан е за обири. Окръжната прокуратура във Варна е наложила забрана върху негов неподвижен парцел - жилищна постройка, гараж и магазин.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР