Окръжната прокуратура в Сливен задържа за срок до 72 часа

...
Окръжната прокуратура в Сливен задържа за срок до 72 часа
Коментари Харесай

Мъж с инициали Р.Р. е задържан за двамата убити в Нова Загора

Окръжната прокуратура в Сливен задържа за период до 72 часа мъж с букви Р.Р., упрекнат за убийството на двама души, оповестиха от институцията.

Обвинението е за съзнателно ликвидиране на двама мъже на възраст 65 и 31 години. Убийствата са осъществени чрез голям брой изстрели, създадени с револвер и ловна пушка и по метод и със средства, рискови за живота на мнозина.

Двама души починаха, а други бяха ранени при всеобщ пердах в новозагорския квартал „ Шести ” в следобеда на 26 август. Боят е бил сред две семейства в квартала и с помощта на намесата на полицията е била избегната ескалацията на спора и по-сериозни последици.

Трима мъже бяха арестувани, откакто са се барикадирали в къща. Четирима души бяха признати в регионалната болница в Сливен, като двама от тях в по-тежко положение и кръвозагуба. Жена на към 30 години загуби ръката си, която е била ампутирана. Сред потърпевшите е и 16-годишно момче, ранено в бедрото.

Предстои Окръжна прокуратура-Сливен да внесе в съда искане за установяване мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР