Окръжната прокуратура в Шумен поема по компетентност досъдебно производство за

...
Окръжната прокуратура в Шумен поема по компетентност досъдебно производство за
Коментари Харесай

Скандално! Инспектор от Агенцията по храните засадил мини горичка с марихуана

Окръжната прокуратура в Шумен поема по подготвеност досъдебно произвеждане за държане за разпространяване на 80 кг марихуана в частен дом в „ Дивдядово “, благосъстоятелност на контрольор от Агенцията по храните.
Окръжната прокуратура в Шумен поема по подготвеност досъдебно произвеждане на Районната прокуратура, откакто в частен дом в кв. „ Дивдядово “ са открити 80 кг стебла и листа марихуана в развой на сушене. Открито е и количество суха маса. Това оповестиха от Апелативна прокуратура-Варна.
Собственикът на къщата, където се правил процесът на сушене, бил спрян за инспекция на входа на квартала от полицейски чиновници от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен по сигнал. Тестван с техническо средства, показанията отчели, че мъжът ръководи МПС след приложимост на наркотични субстанции. 32-годишният мъж, който е ветеринарен доктор и контрольор в Агенцията по храните, се споделя Красен К., разкриха от БЛИЦ.
Той отвел полицейските чиновници в дома си. Разказал също, че е засадил и отглежда за лична приложимост марихуана в гориста околност край преславско село. Иззети са 15 растения марихуана, които впечатлили проверяващите с размера си – към 3 метра. Предстои инспекторът от Агенцията по храните в Шумен, държал за разпространяване и произвеждал марихуаната, да бъде притеглен като обвинен от Окръжната прокуратура в Шумен. По досъдебното произвеждане през днешния ден ще бъде дадена конференция от административния началник на окръжната прокуратура в Шумен и шефа на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, на която ще бъдат огласени детайлности.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР