Окръжната прокуратура в Разград ще задържи за срок до 72

...
Окръжната прокуратура в Разград ще задържи за срок до 72
Коментари Харесай

Петима задържани за отглеждане на марихуана в наркооранжерия в Разград

Окръжната прокуратура в Разград ще задържи за период до 72 часа петима, отглеждали марихуана в наркооранжерия.

Окръжната прокуратура в Разград ще притегли като обвинени и ще задържи за период до 72 часа петима престъпно проявени, съпричастни към промишленото развъждане на марихуана в наркооранжерия, основана в завод на някогашния цех „ Диамант “ в града.
На 24 февруари тази година там е открита наркооранжерия, оборудвана с най-съвременна техника за развъждане на марихуана. В помещението, което било наето, са открити 9 саксии с растения, достигнали зряла възраст, както и 500 грама марихуана, готова на продажба. Криминално проявените пласирали отглежданата дрога и в чужбина.
В пет обитаеми места и в два автомобила са осъществени претърсвания. При персонални обиски на съпричастните към наркооранжерията и пласмента на производството й са открити военен револвер със заличени номера, картечен револвер, пневматична пушка и револвер. Мъжете са на възраст 23 – 38 години и са от разнообразни обитаеми места в България.

При полицейската интервенция, извършена под управлението на Окръжната прокуратура, са конфискувани и електронна везна, семена, мелничка за смилане на конопа, компютри и флашки, както и още 10,2 грама канабис, разпределен в дози.

Действията по следствието не престават.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР