Окръжната прокуратура в Пловдив внесе искане в съда искане за

...
Окръжната прокуратура в Пловдив внесе искане в съда искане за
Коментари Харесай

Прокуратурата поиска постоянен арест за обвинения в тройното убийство в Пловдивско

Окръжната прокуратура в Пловдив внесе искане в съда искане за непрекъснат арест на 39-годишен мъж, упрекнат в тройно ликвидиране , оповестиха от обвиняването.

Той е притеглен като обвинен за това, че на 6 август в село Рогош , посредством потребление на пушка и производство на пукотевица съзнателно е умъртвил трима мъже - на 71, на 49 и на 43 година -  татко и двамата му синове.

Той е упрекнат и за това, че на същата дата и място е държал огнестрелно оръжие - 12-ти диаметър и 24 патрона, без да е имал съответно позволение.  Предстои Окръжен съд да насрочи съвещание по настояването на Окръжна прокуратура-Пловдив.

Припомняме, че тройно ликвидиране в пловдивското село подвигна измежду нощ полицията на крайник. Убитите са татко и двамата му синове, които са с прострелни рани. Една жена е ранена.

По първични данни стрелецът е техен родственик, а тройното ликвидиране е осъществено след скандал за завещание. Според очевидци на нещастието, жертвите са разстреляни с противозаконна пушка. Причината за разногласието е кой да наследи къща.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР