Окръжната прокуратура в Пловдив пое делото за бой при пловдивска

...
Окръжната прокуратура в Пловдив пое делото за бой при пловдивска
Коментари Харесай

Разследват смъртта на студент, пребит пред дискотека в Пловдив

Окръжната прокуратура в Пловдив пое делото за пердах при пловдивска дискотека, станал на Хелоуин, откакто предишния ден жертвата - 18-годишен асеновградчанин е умрял в болница
Близо 13 дни Георги е бил в кома, оповестява Дарик. На съдбовната дата той и приятелката му били на дискотека в Пловдив. Вътре Георги се скарал за нещо с различен юноша. Излезли на открито да се разправят, като съперникът на Георги го блъснал в лицето. Асеновградчанинът е паднал и си е блъснал главата в тротоара.

" Не става въпрос за някакъв тежък побой. Нанесени са няколко удара, само че рухването и удрянето на главата се оказва съдбовно ", обясниха от окръжна прокуратура.

Първоначално до момента в който Георги е бил в болница, делото се е водело в районна прокуратура за причиняване на междинна телесна щета. Биячът първо е бил на независимост, а по-късно - арестуван под стража.

" След гибелта на потърпевшия ще преценяме по какъв начин да бъде преквалифицирано обвиняването ", разяснява зам.-окръжният прокурор на Пловдив Галин Гавраилов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР