Окръжната прокуратура в Пловдив е привлякла като обвиняем и е

...
Окръжната прокуратура в Пловдив е привлякла като обвиняем и е
Коментари Харесай

Служителка от община Садово е била арестувана за искане и приемане на подкуп

Окръжната прокуратура в Пловдив е привлякла като обвинен и е задържала основен експерт от община Садово за пожелан и признат рушвет от 500 лв., оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

Обвиняемата М.Д. е задържана за това, че за времето от 14 април до 13 май 2021 година, в Садово, в качеството си на длъжностно лице - основен експерт " Архитектура и благоустройство " при община Садово, е поискала и приела подарък, с цел да извърши дейности по работа. Трябвало е да изготви нужните документи за реализиране на административна процедура по изменение на обстоен организационен проект /ПУП/ на аграрен парцел в село Чешнигирово.

Установено е, че тъкмо преди месец М.Д. е поискала от Л. Й. 500 лв., като му е декларирала, че сумата е нужна, с цел да извърши по-бързо и срочно административна процедура по подадена от него молба. На 13 май 2021 година М.Д. е приела сумата, като сега на приемането ѝ била арестувана от полицейски чиновници в кабинета си в община Садово. Наложена ѝ е мярка за задържане от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР