Окръжната прокуратура в Пазарджик привлече като обвиняем Ю.А., на 28

...
Окръжната прокуратура в Пазарджик привлече като обвиняем Ю.А., на 28
Коментари Харесай

Обнивиха черногоровец за жестоко убийство с брадва

Окръжната прокуратура в Пазарджик притегли като обвинен Ю.А., на 28 година, за това, че на 13 юни 2021 година, в с. Черногорово, обл. Пазарджик, съзнателно умъртвил С.А., на 31 година, като действието е осъществено в изискванията на рисков рецидив- закононарушение по член 116 алинея 1 т. 12 вр. предл 1 вр. член 115 вр. член 29 алинея 1 от от Наказателния кодекс.

На 13 юни 2021 година, в с. Черногорово, обл. Пазарджик, в избено помещение на къща, е бил открит трупът на 31-годишния С.А. По главата на потърпевшия е имало следи от нанесени удари с корав предмет, съгласно първичните данни – секира. На място са пристигнали полицейски чиновници от ОД на Министерство на вътрешните работи – Пазарджик и е бил известен прокурор от Окръжна прокуратура – Пазарджик. Установено е било, че причинител на действието е Ю.А., който се е укрил в гр. Пловдив. Той е бил издирен и арестуван в късните часове на 13 юни 2021 година Обвиняемият и потърпевшият се познавали. Мотивът за осъществяване на убийството е персонален, съгласно събраните доказателства.

Ю.А. е осъждан, като за последно е излязъл от пандиза през юни 2017 година, когато е изтърпял наказване „ отнемане от независимост “ за кражба и незаконно разваляне на непознато имущество.

По делото се правят дейни дейности по следствието.

Обвиняемият Ю.А. е арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор. Предстои Окръжна прокуратура – Пазарджик да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР