Окръжната прокуратура в Пазарджик привлече като обвиняем 19-годишен младеж от

...
Окръжната прокуратура в Пазарджик привлече като обвиняем 19-годишен младеж от
Коментари Харесай

19-годишен е обвинен за тежката катастрофа с жертва и ранени при село Лозен

Окръжната прокуратура в Пазарджик притегли като обвинен 19-годишен юноша от град Белово по обвиняване, че е провокирал тежката злополука, станала нощес край близкото село Лозен. Ударът е бил сред лек автомобил „ Ауди А3 “, ръководен от обвинявания млад лидер, и „ Опел Зафира “. В резултат на това по несъобразителност е предизвикал гибелта на мъж на 29 години и междинни телесни повреди на трима души - две момчета на 12 година и 15 година, както и на бебе на 1 година и 10 месеца.

С разпореждане на наблюдаващия прокурор обвиненият е арестуван за 72 часа.

Под надзора на Окръжната прокуратура и сега по делото се правят дейни дейности по следствието за определяне на аргументите за пътното произшествие.

Припомняме, че общо шестима души бяха признати в Спешното поделение на Областната болница в Пазарджик с разнообразни пострадвания след конфликта. В тежко положение е 15-годишно момче от град Белово. Детето е признато с тежка черепно-мозъчна контузия, кръвоизлив в мозъка, травма на бял дроб. Момчето е настанено в Интензивното поделение, интубирано е, в кома и с заплаха за живота. 12-годишно момче от село Звъничево е в Хирургичното поделение с фрактури на бедрена кост и ребро, с данни за мозъчен оток. Дете на годинка и 10 месеца от село Ковачево е настанено в Ортопедията с фрактура на дясното бедро. 47-годишна жена беше оставена под наблюдаване в хирургията, а друга на 28 години е отказала да остане в болница.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР