Окръжната прокуратура в Монтана е внесла за разглеждане в съда

...
Окръжната прокуратура в Монтана е внесла за разглеждане в съда
Коментари Харесай

Изправят пред съда изверг, убил по особено жесток начин мъж от Вършец

Окръжната прокуратура в Монтана е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт против Найден Н. за осъществено от него ликвидиране с особена свирепост.
На 03.10.2015 година обвиненият Найден Н. (на 31 години) бил на сватбено празненство в Берковица дружно с неговите родственици. Около 2 часа през нощта той си тръгнал, дружно с други негови близки, измежду които бил и брат му – Дафин Н. Двамата били в нетрезво положение. Пътували с лек автомобил, ръководен от брачната половинка на Дафин. След като оставили в село Слатина възрастните им родственици, тримата траяли към дискотека „ Найтаун “ във Вършец. След къс престой дамата си тръгнала, а двамата братя останали в нощното заведение.
Впоследствие Дафин се обадил на брачната половинка си да пристигна да го вземе, като я изчакал пред заведението с дюнерите, а обвиненият Найден останал в дискотеката.
Към 04.30 часа той напуснал заведението и тръгнал по ул. „ Република “ в посока към църквата „ Св. Георгий Победоносец “. На кръстовището с ул. „ Васил Левски “, той спрял, като на 50 метра от него се намирал паркиран дежурен полицейски автомобил със чиновници на реда. В този миг към Найден доближил Красимир И. (на 55 години). Двамата се заговорили и останали на мястото към 20 минути, след което тръгнали.
По пътя мъжете се скарали и Найден почнал да нанася удари с юмруци и да рита с крайници съперника си. Виковете на обвинения били чути от брат му, който тръгнал към основната улица „ Република “, последван от брачната половинка си, която упорствала той да се върне. Дафин се отскубнал от нея и отишъл при брат си. Не след дълго двамата мъже се прибрали в къщата.
Преди да легне да спи обвиненият Найден накиснал в леген с вода два панталона и измил обувките, които той и брат му носили вечерта.
Междувременно чиновниците на реда забелязали, наоколо до църквата, легнал на асфалта човек и неотложно позвънили на телефон 112. Било открито, че това е Красимир. Пристигналият на място лекарски екип установил гибелта на потърпевшия.
От направената в хода на досъдебното произвеждане съдебномедицинска експертиза е видно, че повода за гибелта на Красимир И. е множествена контузия, вследствие на нанесените удари по главата и в региона на гръдния панер, корема и крайниците. Това довело до остра дихателна и сърдечна непълнота и настъпването на гибелта.
Наказателното произвеждане против Найден Н. ще продължи в съда.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР