Окръжната прокуратура в Ловеч преквалифицира обвинението срещу Начо Пантелеев, привлечен

...
Окръжната прокуратура в Ловеч преквалифицира обвинението срещу Начо Пантелеев, привлечен
Коментари Харесай

Преквалифицираха обвинението за смъртта на Ферарио Спасов при катастрофа

Окръжната прокуратура в Ловеч преквалифицира обвиняването против Начо Пантелеев , притеглен към наказателна отговорност за причиняването на злополуката край великотърновското село Шереметя, футболният треньор Ферарио Спасов. Пет месеца след случая, казусът към този момент е дипломиран като изключително тежък.

Готови са резултатите от автотехническата експертиза за скоростта на спортния автомобил на Начо Пантелеев, заяви БНР. " Посочено е, че Н ачо Пантелеев е управлявал автомобила по време на злополуката със скорост от 165 км/ч и е нарушил разпоредбите на придвижване, като не е спазвал отдалеченост от автомобила, който изпреварва ", уточни Венцислав Фоти, юрист Пантелеев. Защитата не е наясно на база какви доказателства е преквалифицирано обвиняването, като материалите към момента не са й предявени. " Самата автотехническа експертиза не сме я виждали към момента не сме се срещнали ", означи Фоти.
 Откриха мъжа, умъртвил Ферарио Спасов при злополука
Откриха мъжа, умъртвил Ферарио Спасов при злополука

Начо Пантелеев обитава в Стара Загора, където изтърпява мярка за неотклонение " подписка "

След преквалифицирането на обвиняването Начо го грозят от 5 до 12 години затвор. Той остава с мярка за неотклонение " подписка ".

Очаква се преди правосъдната почивка Окръжната прокуратура в Ловеч, на която, да внесе обвинителния акт и делото да стартира всъщност в Окръжния съд във Велико Търново.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР