Окръжната прокуратура в Габрово работи по досъдебно производство, което трябва

...
Окръжната прокуратура в Габрово работи по досъдебно производство, което трябва
Коментари Харесай

В Габрово разследват смърт на мъж от село Дамяново, отишъл си след побой

Окръжната прокуратура в Габрово работи по досъдебно произвеждане, което би трябвало да откри аргументите за гибелта на 54-годишен мъж от село Дамяново, прераде Българска телеграфна агенция, като се базира на прокуратурата.

На 12 май в Районното ръководство на полицията в Севлиево е получен сигнал за мъж в безпомощно положение в севлиевското село Дамяново. Мъжът е откаран за обзор в Севлиево, като от полицията показват, че е имал психологично заболяване.
По случая е арестуван за период от 24 часа хипотетичен причинител на побоя.

От Окръжната прокуратура прибавиха, че се работи върху това дали гибелта, настъпила 16 дни след побоя, е в резултат на похищението. Предстоят и спомагателни експертизи на специалисти и движимости лица показаха от държавното обвиняване.

Извършителят на побоя редовно е тормозел жителите на село Дамяново, бил е нападателен. Починалият 54-годишен мъж, въпреки и със психологично заболяване, е водел пълностоен живот и се е грижил за болната си майка. По думите на племенницата му, чичо ѝ не е бил нападателен макар болестта си, работел е и е водел честен метод на живот. " Апелираме за правдивост ", сподели Данислава Петрова, племенница на умрелия мъж.

По данни на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, арестуваното след осъществяването на побоя лице след осъществяването на побоя е познато на полицията, само че няма неоправдателни присъди.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР