Окръжната прокуратура привлече като обвиняем 19-годишния Хакан И., задържан за

...
Окръжната прокуратура привлече като обвиняем 19-годишния Хакан И., задържан за
Коментари Харесай

Привлякоха като обвиняем тийнейджъра, задържан за убийството в Ножарево

Окръжната прокуратура притегли като обвинен 19-годишния Хакан И., арестуван за убийството в Ножарево. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.

С разпореждане на наблюдаващия делото прокурор той е арестуван под стража за период до 72 часа. На 3 май прокуратурата ще внесе искане в Силистренския областен съд за взимане мярка за неотклонение "задържане под стража " на младежа.

Тежкото престъпно закононарушение е осъществено на 1 май 2019 година След 23.00 часа в ОДМВР - Силистра сигнал за мъж в безпомощно положение е подал кметът на село Ножарево. Повиканият медицински екип открил гибелта на 62-годишния А.М., който страдал от психологично заболяване. Жертвата имала рана в главата.

Действията по следствието открили 19-годишния Хакан И. като съпричастен към тежкото престъпно закононарушение, което се санкционира с отнемане от независимост от 10 до 20 години. И жертвата, и 19-годишният юноша са използвали алкохол, като сред двамата разправията почнала в локалната механа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР