Окръжна прокуратура - Видин разследва опит за контрабанда на хероин

...
Окръжна прокуратура - Видин разследва опит за контрабанда на хероин
Коментари Харесай

Митничари откриха 29 пакета хероин в пода на автомобил

Окръжна прокуратура - Видин проверява опит за контрабанда на хероин посредством Граничен контролно-пропусквателен пункт Видин - Калафат . На 9 януари митнически инспектори спрели за инспекция автомобил. пътуващ от България за Германия. Водачът декларирал, че не транспортира неразрешени от закона артикули.

При инспекция в пода на колата са били открити особено построени тайници. Достъп до тях имало посредством два отвора, намиращи се под предните седалки . След демонтажа им, в дясната структура под хавлиена забрадка и ароматизатори, покрити с керемида, са били откри 29 пакета, обгърнати с бежово тиксо.

Съдържащото се в тях прахообразно вещество е реагирало позитивно на хероин при осъществен полеви наркотест. Общото тегло на пакетите е 14 685,05 грама.При спомагателен оглед е било открито, че от външната страна тайниците са облицовани с оловна обвивка, за да се затрудни рентгенова инспекция.

Водачът е арестуван за 72 часа. За това закононарушение, законът планува затвор от 10 до 15 години и санкция в размер от 100 000 до 200 000 лв.. Предстои Окръжна прокуратура - Видин да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на обвинения И.П.
 Снимка 559771
Източник:

Припомняме, същият ден на 9 януари, К
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР