Окръжна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем Б.К., на 57 г.,

...
Окръжна прокуратура-Стара Загора привлече като обвиняем Б.К., на 57 г.,
Коментари Харесай

57-годишен мъж е привлечен като обвиняем за убийството в Стара Загора

Окръжна прокуратура-Стара Загора притегли като обвинен Б.К., на 57 година, за това, че в интервала от 2.12.2020 година до 13.12.2020 година, в гр. Стара Загора, съзнателно е умъртвил А.Х., на 42 година

На 14.12.2020 година, в 00:18 ч., във 2-ро районно управление (на МВР) на МВР-Стара Загора е получено известие за това, че в гр. Стара Загора, в кв. „ Трите чучура ", до бл. 26, в резервоар за боклуци е открит найлонов чувал с човешки крака. От осъществения оглед на местопроизшествието е открито, че в него се намират ляв и десен горен човешки крак (мишници и предмишници), без китки. По случая е формирано досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране - закононарушение по чл.115 от Наказателен кодекс, като надзорът на следствието е реализиран от Окръжна прокуратура-Стара Загора.

След дейни оперативно-издирвателни мероприятия, извършени от органите на Министерство на вътрешните работи под надзора на ОП-Стара Загора, в границите на 12 часа, е открита самоличността на потърпевшия - 42-годишния А.Х., както и на възможния причинител на незаконното действие - 57-годишния Б.К., а също и, че действието е осъществено в интервала от 02.12.2020 година до 13.12.2020 година

В хода на следствието са събрани съответните доказателства за осъществяването на закононарушението от Б.К. и на 14.12.2020 година той е притеглен в качеството на обвинен за съзнателно ликвидиране.

Обвиняемият Б.К. е арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратура-Стара Загора. В този период следва внасяне на искане в Окръжен съд-Стара Загора за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража " по отношение на него.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР